Juve trlja ruka, Inter se obrukao - Mihina Bolonja iščupala bod, Baloteliju direktan crveni u remiju sa Kaljarijem!

Autor:

Sport

19.01.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u Seriji A ovog popodneva je priredila ekipa Lećea, koja je pružila sjajan otpor Interu na svom terenu i na kraju uspela da osvoji veliki bod 1:1. Istim rezultatom ekipa Siniše Mihajlovića je remizirala sa Veronom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Ekipa Lećea je uspela da prekine seriju poraza i ''neroazurima'' napravi neočekivane probleme u trci za titulu sa Juventusom.

Dugo Inter nije uspevao da pronađe put do mreže, sve do 72. minuta, kada je posle centaršuta Biragija sa leve strane, Bastoni udarcem glavom pogodio mrežu - 0:1. Sve se dogodilo samo  četiri minuta pošto je Bastoni zamenio iskusnog Godina.

Delovalo je da će ovaj primljeni gol ''slomiti'' domaće, ali umesto toga, samo pet minuta kasnije sledi odgovor Lećea. Akcija po levoj strani, Majer centrira na liniju peterca, gde je Mankosu brži od Bastonija i Handanović je neomćan - 1:1, što je bio konačan rezultat.


Mihina Bolonja je iščupala bod, utakmica je počela onako kako su domaći priželjkivali, Bani je u 20. minutu doveo Bolonju u vođstvo, ali u drugom poluvremenu počinju problemi za ekipu Bolonje.

Upravo je Boni iskjučen zbog drugog žutog kartona u 66. minutu, a prednost igraa više na terenu Verona je iskoristila petnaest minuta kasnije preko Borinija 1:1. U gostujućem timu naš reprezentativac Darko Lazović je odigrao svih 90 minuta.

Pobednika nije bilo ni u Breši, ali je bilo više golova, Breša - Kaljari 2:2. Toregrosa je postigao oba gola za domaće, Žoao Pedro na drugoj strani oba gola za Kaljari. Uz njihove golove, meč je obeležilo i isključenje Marija Balotelija u 81. minutu meča, zbog nesmotrenog starta na sredini terena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading