Bepe Marota o prelaznom roku Intera: Jang nije jedini, hoćemo još tri pojačanja!

Autor:

Sport

19.01.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doveo je Inter ove zime Ešlija Janga iz Mančester junajteda, platili su ga svega milion i po evra i iskusni Englez će pojačati konkurenciju po bokovima. Ali, jasno je da se "Neroazuri" tu neće zaustaviti, planiraju da dovedu još tri pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Propala je trampa sa Romom, u kojoj je Spinacola trebalo da pojača milanski sastav, pa su se okrenuli novim rešenjima.

Najveća želja je Kristijan Eriksen, što je Marota i potvrdio, ali je dodao i da je veliki broj klubova zainteresovan za sjajnog Danca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iz Londona u grad mode... Kristijan Eriksen

On je otkrio da bi odluka o dolasku Žirua iz Čelsija takođe trebalo da bude donešena u narednim danima, a potvrdio je i da su "Neroazuri" zainteresovani i za Viktora Mozesa, još jednog fudbalera "Plavaca".


Nigerijac je na pozajmici u Fenerbahčeu, ali je Čelsi voljan da ga vrati i potom proda za 10 miliona evra.

- U pregovorima smo sa Eriksenovim agentom, ali veliki broj klubova je zainteresovan za njega. O Žiruu ćemo takođe odlučiti u narednim danima. Viktor Mozes je takođe opcija - izjavio je Marota, prenosi Fabricio Romano.

Videćemo kako će Murinjo odreagovati na ovu izjavu Bepea Marote, nije mu se dopalo kada je Konte pričao o njegovom igraču, više OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading