Novi odlazak iz Partizana!

Autor:

Sport

19.01.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprva smatran za veliku nadu Partizana, ali kod Save Miloševića skrajnut u drugi plan. Za obe strane najbolje rešenje u takvim okolnostima – rastanak. Pa je Zlatan Šehović u nedelju napustio Humsku i zvanično prešao u Makabi iz Netanje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Tamo će ga sačekati Slobodan Drapić, Novosađanin koga u Humskoj znaju iz perioda kada je bio pomoćnik Avramu Grantu što je bilo i razumljivo s obzirom da je celu trenersku karijeru proveo u Izraelu.

Što se tiče samog Šehovića, on će potpisati ugovor na tri i po godine.

Partizan neće zaraditi na ovom transferu, barem ne odmah, pošto će od Netanje dobiti samo 10 procenata od naredne prodaje 19-godišnjeg levog beka.

Po istom principu, prošlog leta je u Čukarički otišao Veljko Birmančević i na Banovom brdu konačno pokazao kolikim talentom raspolaže.

Šehović je tu šansu u Partizanu čini se propustio još prošle sezone. Jesenas je odigrao samo 45 minuta protiv Voždovca pošto je na poluvremenu odmenio povređenog Rajka Brežančića.

Startni levi bek crno-belih Slobodan Urošević pride je imao veoma uspešnih šest meseci tako da za Šehovića jednostavno nije bilo mesta.

Foto: Starsport
Zlatan Šehović

I zato, ruka ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading