Partizan ostao bez velikog pojačanja!

Autor:

Sport

19.01.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Javora Nikola Kuveljić u jesenjem delu sezone karijeru će nastaviti u inostranstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Doskorašnji vezista ivanjičkog kluba svojim igrama je privukao i interesovanje Partizana, ali je odlučio da prihvati ponudu Visle iz Krakova.

Poljski velikan se ove sezone nalazi u donjem domu poljskog fudbala, a očekuje se da bi Kuveljićev dolazak mogao da pokrene stvari u pravom smeru.

– Izuzetno smo zadovoljni što je Javor realizovao ovakav transfer i prodao fudbalera velikanu poljskog fudbala. I napredak i odlazak Nikole Kuveljića svedoče o tome da je Javor izuzetno dobra sredina za razvoj i afirmaciju mladih fudbalera. U narednom periodu očekuje nas još aktivnosti na fudbalskom tržištu, a očekujemo i još jedan veliki transfer, izjavio je potpredsednik Javora, Petar Lazović, a preneo Sportski žurnal.

Nema sumnje da je najbolji strelac Javora, Nikola Petković, taj drugi veliki transfer koji je pomenuo Lazović. Petković je pred kraj prošle godine „viđen“ kao pojačanje crno-belih, ali u poslednje vreme nema mnogo informacija na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading