Kraj za Holanđanina: Stanković eliminisao Van la Paru, neće više igrati u Zvezdinom dresu!

Autor:

Sport

21.01.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupoceni Radživ van la Para je po svemu sudeći završio svoje u Crvenoj zvezdi i više neće nositi dres srpskog velikana.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van la Para

Kako prenosi "Mozzartsport" Dejan Stanković nije bio zadovoljan ponašanjem Van la Pare na pripremama na Kipru i ponašanjem prema saigračima te je odlučio da ga vrati u Beograd. Ipak, odustao je od te ideje kako ne bi dodatno remetio atmosferu.

Ono što je izvesno je da Holanđanin nije iskoristio drugu šansu u Zvezdi te neće putovati na pripreme u Tursku. U najkraćem to znači da će i definitivno razdužiti opremu crveno-belih, ali možda ne ove zime.

Na sportskom sektoru i čelnicima Crvene zvezde sada je nimalo lak zadatak da umanje već viđenu štetu. Holanđanin je plaćen Hadersfildu 1,2 miliona evra, poslednjeg dana prelaznog roka i potpisao je ugovor do 2022. godine.

Van La Para na Marakani zarađuje 500.000 godišnje. On može da izabere i krajnju opciju, trenira odvojeno od ostatka tima i čeka kraj meseca kako bi dobio ono što mu pripada.  Crvena zvezda će, u tom slučaju, morati da mu obedzbedi teren, doktora, kao i posebnog trenera, kao što je trenutno slučaj sa Žanderom i Kanjasom.

Kod ovakvih slučajeva obično dolazi do kompromisa između igrača i kluba. Jasno je da Crvena zvezda neće uspeti da vrati uloženi novac, niti da se približi cifri od 1,2 miliona evra. Problem pojačava činjenica da je Van La Para igrao za dva kluba u ovoj takmičarskoj godini, i da je za njega jedino otvoreno tržište u Japanu, Kini, Skandinaviji i Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading