Vučelić kuka: Uzeli su nam Sanoga, sad hoće i Rajkovića!

Autor:

Sport

25.01.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Slobodan Rajković je nekoliko meseci održavao formu sa Partizanom i na kraju odbio ponudu crno-belih, a lako se može dogoditi da ove zime pojača crveno-bele. Predsednik Partizana Milorad Vučelić je prokomentarisao aktuelnu situaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

- Video sam da Zvezda hoće Rajkovića i nisam bio iznenađen. Mi smo hteli i Sanoga, pa su ga oni uzeli. Šta ćete, mi trenutno nismo tako bogat klub, pa moramo da propustimo nešto što oni mogu da priušte. Lepo je što oni prate šta radimo i koga skautiramo. Vidite da izaberu ako im se nešto sviđa- izjavio je Milorad Vučelić za "Informer".

Predsednik Partizana je dodao da klub iz Humske više neće pokušavati da angažuje Rajkovića.

- Igrača je želeo Savo Milošević, a pregovore je vodio generalni direktor Miloš Vazura. Nisam se čuo sa njima, pa ne znam šta se tu precizno dešava, ali koliko sam ranije informisan, od tog igrača smo odustali. Ne verujem da ćemo više pokušavati- zaključio je Vučelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dobri irac

26.01.2020 09:08

Što se pališ ,Zvezda nema nameru da dovodi Rajkovića.Štampa je pustila buvu da vidi tvoju reakciju.Znali su da će ti se cela Srbija smejati jer uvek izjavljuješ bisere.Pre smo očekivali onog tvog potrčka-(ne)pravnika.