"Utakmica u Oslu nije sudnji dan, ako izgubimo od Hrvata biće seče glava"

Autor: P. V.

Sport

27.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da je meč sa Norveškom 26. marta u baražu za EVRO 2020 presudan za budućnost srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Matijašević

Sjajno bi bilo savladati Skandinavce i četiri dana kasnije u Beogradu čekati pobednika meča Škotska - Izrael za prolaz na EP posle 20 godina, ali sportski direktor FSS Vladimir Matijašević, koliko god navija da se "orlovi" plasiraju, u isto vreme spušta loptu na zemlju.

- Uopšte ne gledam na 26. mart kao na sudnji dan za srpski fudbal! Imam ogromnu želju da prođemo na evropski šampionat, naravno. Ali posle će doći meč sa Hrvatskom, pa ako izgubimo, ponovo će biti seča glava. Tako je to kod nas, prvi poraz kad dođe, kad god da dođe, bude: "Eto, ništa ne valja." Prvi sam za to da odemo na šampionat, to je sjajno za nas u fudbalu, za celu zemlju, dobro je i sa finansijskog aspekta. Utakmica u Oslu može mnogo da nam donese. Ako prođemo, imaćemo ovde u finalu pun stadion, vratiće se vera u reprezentaciju. Ali budimo realni: ako izgubimo, biće ono: "Znali smo" - rekao je Matijašević za "Mocart sport".

On je napravio paralelu sa neuspehom vaterpolista u Budimpešti.

- Evo, gledajte sad šta se dešava oko vaterpolista. Posle četiri uzastopne evropske titule izgubili su na peterce i odmah kreće priča: "Pao nam je vaterpolo." Pa, kako je pao?! To je sramota tako govoriti - dodao je Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading