Liverpul se izblamirao protiv trećeligaša!

Autor:

Sport

26.01.2020

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula nisu uspeli da slave na gostovajnu u Šruzberiju, imali su dva gola prednosti, ali je borbeni domaćin izborio revanš, na kraju 2:2 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lovren u duelu sa Kalumom Langom

Poveli su "Redsi" u 15. minutu, sjajan pas Čirivele ka mladom Džounsu, čovek koji je izbacio Everton matira protivničkog golmana za 1:0.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, da bi prednost Liverpula bila duplirana već na startu drugog poluvremena.


Nakon centaršuta sa desne strane katastrofalna reakcija fudbalera domaće ekipe Lava, u pokušaju da izbaci loptu u korner prevario je sopstvenog golmana, 2:0 za lidera Premijer lige.

Ipak, nisu se predavali fudbaleri Šruzberija, igrao se 65. minuta kada je Larusi srušio Lorana, penal za domaćina.

Kamings je preuzeo odgovornost i matirao Adrijana za 2:1.


Samo 10 minuta kasnije, loša reakcija odbrane Liverpula, Voli spušta loptu do Kamingsa, ovaj beži odbrani "Redsa" i po drugi put na meču matira Adrijana, 2:2!

Uveo je potom Klop Salaha i Firmina, jasno je pokazao želju da dobije ovaj meč, bacio je sve karte na napad, pa se stekao utisak da bi mu od remija više odgovarao i poraz.

Bilo je prilika na obe strane, Firmino je imao jako dobru u 90. minutu, ali je O'Liri uspeo da ukroti njegov pokušaj, potom je Salah tukao pored gola domaćina.

U četvrtom minutu nadoknade umalo da Loran postigne i gol za pobedu Šruzberija, ali je Adrijan uspeo da interveniše.

Na kraju remi, igraće se revanš na "Enfildu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading