Benfika pronašla rešenje: Španci se zavadili oko Srbina!

Autor:

Sport

27.01.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Alaves okleva da završi posao, u igru uleće Leganes. Još jedan španski prvoligaš javio se Benfiki sa željom da pozajmi Ljubomira Fejsu.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubomir Fejsa

Pre dva dana su Portugalci objavili da su se Benfika i Alaves dogovorili oko Fejse, da su ostale samo sitnice da se utanače, pa da padne potpis. Ali, tog potpisa nema.

To ću pokušati da iskoristi Leganes, javlja Marka, koji je krenuo u ofanzivu da dovede srpskog reprezentativca. I tu je u pitanju šestomesečni zajam, a na leto bi se pregovaralo oko otkupa ugovora, pošto Fejsa ima ugovor sa lisabonskim klubom do leta 2021. godine.

Portugalcima je svejedno u kojem će klubu Fejsa nastaviti karijeru, bitno im je samo da ga skinu sa platnog spiska, jer trener Bruno Laži ne računa na njega i stavio ga je na transfer listu. Srpski vezista je minule jeseni odigrao pet utakmica za Benfiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading