Degenek je baš skroman dečko: Takav gol može sa Ibrahimović da postigne!

Autor:

Sport

27.01.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pobedila Arku iz Gdinje 3:2 a vodeći pogodak postigao je štoper Miloš Degenek na neuobičajen način.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Posle kornera Miloša Vulića i skoka Milana Pavkova, defanzivac je spretno u doskoku ubacio loptu iza leđa golmana poljskog kluba.

- Postigao sam baš svetski gol. Takav možda može da postigne samo Zlatan Ibrahimović. Šalu na stranu, moj posao kad odem u napad je da nanesem što veću štetu protivniku. Da se upišem u strelce ili da asistiram. Meni očigledno u Zvezdi ide od ruke da tresem mrežu- rekao je Degenek.

Pripreme u Turskoj protiču u najboljem redu i izvanrednoj atmosferi, kaže fudbaler.

- Prvi deo priprema je bio naporan fizički i psihički, ali dobro. Bazu tračanja i snage smo odradili tamo što je jako bitno pred drugi deo sezone. Ovde imamo više taktičkih treninga i utakmica koje su nam priprema za prvenstvo. Stvarno, ne samo ja, svi igrali su zadovoljni i srećni i bukvalno svaki dan idemo sa osmehom na licu na treninge. Raduje nas da vidimo šta nas to čeka na terenu, što ćemo raditi- rekao je Degenek.

Degenek kaže da je kod trenera Dejana Stankovića drugačiji  način treniranja.

- Drugačiji je režim rada, discipline i način treninga. Bukvalno od momenta kad se probudiš pa dok ne legneš sve je organizovano. Meni sve to prija zato što znam svoj plan i program. Znam šta me kad čeka, kad i gde treba da budem, šta da jedem. Kad i kakav trening će biti. Ja to volim. Za sada sve ide po planu i u najboljem redu- zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading