Veliki problem za Simeonea: Atletiko osakaćen u madridskom derbiju, šansa za Šaponjića?

Autor:

Sport

29.01.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za Dijega Simeonea za utakmicu na stadionu “Santjago Bernabeu”. Argentinski stručnjak neće moći da računa na Žoao Feliksa u okršaju protiv Real Madrida, pošto je portugalski napadač povređen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

Feliks nije trenirao u utorak, a ni u sredu, tako da je van sastava za subotnje gostovanje lideru La Lige. Atletiko je izdao medicinski izveštaj u kome je naznačeno da Žoao ima povredu mišića desne noge, mada ništa drugo nije precizirano.

U izveštaju se tvrdi da je igrač Atletika povređen u meču protiv Leganesa. Ne čini se da je to ozbiljna povreda, ali nema mnogo vremena do subote i zato se čini nemogućim da bi mogao na teren protiv Reala.

Simeone je postavljao taktiku u utorak sa Anhelom Koreom, Vitolom, Tomasom Lemarom i Alvarom Moratom u napadu. To jest, sa onim što ima, pošto nema mnogo opcija.

Žoao Feliks u duelu sa Tonijem Krosom na pripremama

Pored Feliksa, argentinski stručnjak neće moći da računa ni na povređenog Dijega Kostu, Hose Marija Himeneza i Santijaga Arijasa koji su takođe povređeni.

Sve ovo može da značiti da će Ivan Šaponjić biti na klupi Atletika za derbi. Ako bude potrebe, možda ga vidimo i na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading