Sulejmani napušta Jang Bojs!

Autor:

Sport

29.01.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Miralem Sulejmani blizu je prelaska u kiparsku Omoniju, prenose lokalni mediji...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Sulejmani

Sulejmani je poslednje četiri i po godine član Jang Bojsa, a pošto mu ugovor ističe na leto klub iz Berna je voljan da ga pusti u Omoniju, na koju je prva asocijacija srpske javnost čuvena penal serija 2011. godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope koja je pripala Crvenoj zvezdi.

Sulejmani je ove sezone upisao samo 98 minuta fudbala u dresu Jang Bojsa zbog teške povrede mišića koja ga je od terena odvojila od avgusta i sve do početka januara.

On se sa povredama muči praktično tokom cele karijere, a posle odličnog starta u Jang Bojsu pretrpeo je štetu zbog koje je igrao sve manje. 

RepublikaFoto: instagram.com/yb.news
143 utakmice, 38 golova i dve titule prvaka Švajcarske u žutom dresu!

Fudbaler koji je upisao 20 nastupa za naš državni tim pre prelaska u Jang Bojs na leto 2015. godine igrao je za Benfiku, Ajaks i Herenven, a prošao je i mlađe katergorije Partizana, međutim odmah po ulasku u prvi tim je prodat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading