Donald ponovo o "Delijama": Da li će navući gnev navijača turskog kluba?

Autor:

Sport

31.01.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, sada fudbaler turske Malatije, izjavio je da je ponosan rezultate koje su crveno-beli ostavarili nakon njegovog odlaska iz kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald

- Zvezdine utakmice gledam kad god mogu, imali smo pauzu od 29. decembra do 16. januara, nemam mnogo slobodnog vremena, ali uvek se trudim da podržim i gledam Zvezdu- rekao je novinarima Donald, koji je došao u Hotel Regnum da poseti bivše saigrače.

Holandski vezista ocenio je kao sjajan potez dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera, jer je, kako je rekao potreban neko nov, svež, sa velikim iskustvom, neko ko je igrao dugo na visokom nivou.

- Mislim da je dobro da je neko takav nasledio Milojevića, neko ko će nastaviti da vlada situacijom, ko će imati dobru komunikaciju sa igračima i nešto dobro doneti Zvezdi- istakao je prvi stranac kapiten srpskog šampiona.


On je dodao da ne može da uporedi navijače Malatije i Zvezde.

- Kao crno i belo, neuporedivo je- jasan je Donald i izrazio zadovoljstvo što je od njegovog odlaska Zvezda dva puta bila u Ligi šampiona.

- To je dobro i pokazuje da nema igrača većeg od kluba. Ponosan sam na Zvezdine rezultate- rekao je on i dodao da je gledao skoro sve utakmice u Ligi šampiona i da se nervirao kada je internet bio slab.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading