"Nisam se vratio u Zvezdu jer mislim da mogu nešto više da napravim u Evropi!"

Autor:

Sport

31.01.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović, sada član poljske Lehije, izjavio je da mu je drago što je Zvezda opet moćna, ali da se letos nije vratio u klub jer nije spreman za povratak u Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Mladenović

- Sa ljudima iz kluba sam otvoreno razgovarao, kao i uvek i rekao da nisam spreman za povratak u Srbiju. Drago mi je zbog Crvene zvezde, da se vratila gde joj je mesto. Super je da svake godine igra Ligu šampiona- rekao je iskusni levi bek novinarima u Beleku, gde je sa klubom na pripremama kao i Crvena zvezda.

Kako je naveo, sada nema u planu da se vraća u Srbiju, srpski fudbal, da sa Lehijom ima ugovor do leta i da će posle toga videti.

- Jednostavno, mislim da mogu da napravim još nešto više u Evropi. Bilo je i uspona i padova. Nisam imao u karijeri srednji nivo. Ili sam bio top ili katastrofa", prokomentarisao je svoju karijeru i dodao da je jasno da je Zvezda sada drugačiji klub u odnosu na vreme kada je nosio crveno-beli dres. Moja generacija je igrala u najtežim uslovima, bila je velika besparica- podsetio je Mladenović.


Kako ističe, dolazak u Lehiju ispostavio se kao dobar potez.

- Prošle sezone smo uzeli Kup Poljske. Nadali smo se potajno tituli, ali smo pali u plej-ofu. Pre toga u Standardu godinu i po dana nisam igrao fudbal, ali sam se vratio i to je najvažnije. Došao sam i do reprezentacije, prezadovoljan sam, dajem sve od sebe da bih tamo bio. Velika čast za mene je biti u nacionalnom timu. To je neki znak da radim dobro i podstrek da nastavim. I za klub je jako važno što igram u reprezentaciji- rekao je Mladenović.


Upitan da li u martu Srbija može do pobede u Oslu, u baražu Lige nacija, kaže da ne voli da priča unapred.

- Norvežani su jaki, ali smo i mi. To nemojte nikad da zaboravite. Na meni je da igram dobro, da bih bio tu i održao status reprezentativca. Sve je otvoreno- poručio je Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading