Specijalno priznanje za Sinišu Mihajlovića!

Autor:

Sport

03.02.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đan Pjero Gasperini izabran je za trenera godine u Italiji, dok je Siniša Mihajlović dobio specijalnu nagradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Bologna Fc 1909
Siniša Mihajlović

Gasperini radi sjajan posao od kada je 2016. godine preuzeo Atalantu, sa kojom je uspeo da napravi najbolje rezultate u istoriji kluba.

Atalanta je prošle sezone završila na trećem mestu u Seriji A, izborila plasman u Ligu šampiona, u kojoj je uspela da se nađe u najboljih 16 timova.

S druge strane trener Bolonje Siniša Mihajlović je dobio specijalnu nagradu jer je svojom borbom sa leukemijom svima dao primer svima koji se bore sa nedaćama. Srbin je počeo sjajan trenerski posao u Bolonji, ali potom je zbog zdravstvenih problema morao da se povuče  i ode na bolničko lečenje hemoterapijom. Ipak on je iz bolničke postelje pomno pratio dešavanja vezana za  tim i svojim pomoćnicima davao instrukcije. Siniša se trenutno zbog pojave virusa preventivno nalazi na bolničkom lečenju tako da nije mogao uživo da prisustvuje dodeli nagrada.

Siniša Mihajlović je u decembru dobio nagradu od FSS za najboljeg srpskog trenera u 2019. godini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading