Mrkela: Čekamo da Garsija eksplodira, nije isto igrati u Zvezdi i BATE-u

Autor:

Sport

04.02.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je na pripremama ekipe u Beleku između ostalog pričao i o Mirku Ivaniću, koji za sada nije ispunio očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanić nije opravdao očekivanja

Kakvo mišljenje imate o Ivaniću?

- On je sjano igrao u BATE Borisovu i Vojvodini, ali verovatno da postoji psihološkimomenat zbog kojegnije pokazao ono što se on njega očekuje. Pritisak je jak u Zvezdi i ne može svako da se nosi sa njime.Mića je samo na momente pimazivao u našem klubu svoje prave kvalitete.

Šta je sa Sanogom?

- Nastavio je lečenje u Beogradu, ima hematom usled udarca i čekamo da otok splasne i da vidimo koliko će dugo odsustvovati.Dejan Stanković je zadovoljan njgeovim rsdom na početku priprema, do te povrede.Radiće Sanogo individualno u Beogradu sa kondicionim trenetom kada se bude znao stepe  ozbiljnosti povrede.

Gde vidite Matea Garsiju?

- Odličan je igrač, pokazao je svoje kvalitete od dočska u klub, ali tek čekamo da eksplodira na proleće.Imali smo jednu jako dobru ponudu za njega, ali nismo je prijvatiki.

Kakva je situacija sa Jovanlićem?

- Važan igrač za Zvezdu, ali nije igrao u poslednjih šest meseci kao prethodne sezone On je i u takvoj situaciji važan šraf, visoko je u planovima Dejana Stankovića. Očekuje  da povrati svoju formu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading