Borjan: Miloje je bio otac, drug i psiholog! Bez njega ne bi bilo nas

Autor:

Sport

05.02.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da veruje kako sa novim trenerom Dejanom Stankovićem može da usledi nova uspešna era crveno-belih, uprkos tome što su sa njegovim prethodnikom Vladanom Milojevićem urađene neverovatne srvari.

Zahvalio se bivšem treneru

- Naravno da može da usledi nova era, samo moramo da imamo i želju i verujemo u to što radimo. Kao što "Mister" kaže treba verovati u sve što je doneo i ako verujemo to će se videti ma terenu. Verujem da ćemo ove godine napraviti velike stvari - rekao je Borjan novinarima uoči poslednje prijateljske utkamice koju Zvezda igra danas protiv slovačke ekipe Dunajska Streda.

Na pitanje ko je najznačajniji igrač Milojevićeve ere, kratko je odgovario - Milojević.

- Čovek je doneo neverovatne stvari, bio nam je i otac i drug i psiholog, da nije bilo njega ne bi ni nas bilo, ni ovih uspeha i ne bi Zvezda, Beograd, Srbija videli Ligu šampiona.

Za novu kapitensku ulogu u klubu kaže da je u neku ruku i očekivao, između ostalog i zato što je bio zamenik Marka Marina.

- Velika je čast biti kapiten tako velikog kluba, veliki igrači su nosili Zvezdinu traku. Nadam se da ću predvoditi ekipu do ''duple krune''. Bio sam presrećan kada sam saznao.

Borjan ne krije da je bilo ponuda, ali da je njegova želja da ostane u Zvezdi.

- Stvarno mi je mnogo lepo u Beogradu i Srbiji i moja porodica uživa. Ne bih to sada menjao sa 32 godine i išao da se navikavam na neki novi život - zaključuje golman crveno belih, uz konstataciju da planira da se po završetku karijere bavi trenerskim poslom i da je već završio za B licencu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading