Sanogo ipak duže van terena, Zvezda dovodi vezistu iz inostranstva

Autor: Sportski žurnal

Sport

05.02.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će do kraja prelaznog roka dovesti vezistu iz inostranstva, jer povreda Sekua Sanoga zahteva duže odsustvo sa terena.

RepublikaFoto: Starsport
Sanogo u Zvezdi

Iz kluba nema potvrde koliko će da propusti u prolećnom delu sezone pojačanje iz Al Itihada, ali su reči sportskog direktora Mitra Mrkele, između, redova, potkrepila novinarska saznanja da postoji problem.

Sanogo više nije sa ekipom u Turskoj, vratio se u Beograd kako bi obavio dodatne preglede. Stradao je butni mišić, iz Crvene zvezde kažu od jakog udarca...

– Kad spadne hematom, odrediće se detaljnije o kakvom je stepenu povrede reč. Došao je sa malim zakašnjenjem, počeo je pripreme, radio izvanredno, bio bi važan šraf. Na nesreću dobio je snažan udarac u mišić, nastala je ruptura procenjeno je da ovde nemamo mogućnost da ga lečimo – rekao je Mrkela.

Nezvanična saznanja su da će Sanogo teško na teren pre aprila, a Dejan Stanković se ne zadovoljava kadrom u veznom redu bez njega. Tu su Dušan Jovančić i Miloš Vulić, ali u poslednjih 48 časova uveliko se razmišlja o angažovanju internacionalca iz Italije. Očekuje se da do kraja prelaznog roka stigne pojačanje.

Za klub sa Marakane dobro je da je realizovana jednogodišnja pozajmica, pa ima vremena da se stvore uslovi da u evropskim kvalifikacijama na leto bude jedan od glavnih aduta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading