Generalna proba uspela: Zvezda razbila Slovake, Stanković ima startnih 11!

Autor:

Sport

05.02.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Dunajsku Stredu u poslednjem meču na pripremama u Turskoj rezultatom 4:0 (3:0).

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Crvena zvezda pobedom završila pripreme

Strelci su bili El Fardu Ben u 3, Dušan Jovančić u 16, Njegoš Petrović u 29. i Ričmond Boaći u 57. minutu.

Crveno-beli su plesali na terenu protiv trećeplasiranog tima slovačkog sampionata i pitanje pobednika su rešili već posle pola sata. Dejan Stanković je na teren izveo postavu koja će verovatno biti primarna i koja će početi prolećni deo šampionata. To su: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Petrović, Jovančić, Ben, Nikolić, Gavrić i Boaći. I to u formaciji 4-2-3-1.

Tek što je utakmica počela, Zvezda je povela. Igrao se 3. minut kada je Ben matirao Jedličku na asistenciju Boaćija.

Zvezda je u 16. minutu udvostručila prednost preko Dušana Jovančića, golu je prethodila šansa Boaćija kom je golman odbranio zicer i izbacio u korner. Isti je izveo Ben,našao Jovančića na drugoj stativi i Slovacima nije bilo spasa.

Zvezda je u periodu od 23. do 34. minuta imala četiri prilike za gol i jednu je iskoristila.Najpre je Gobeljicev šut Jedlicka odbranio, zatim Gavrić u 24. umalo nije dao gol iz kornera, a u sledećem napadu i Ben je ponovo našao Jovančića koji sada nije bio precizan.

Najlepši momenat meča viđen je u 29. minutu kada je Njegoš Petrović sa 30 i kusur metara matirao Jedličku i tako krunisao sjajnu partiju u prvih 45 minuta.

Konačan rezultat je postavio Boaći posle sjajne kontre koju je povukao Ben,vu njoj su učestvovali i Boaći i Nikolić, lopta je na kraju došla do Rodića koji je centrirao sa leve strane i "pogodio" Boaćija koji je iz mrtvog ugla pogodio za 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading