Jovičić emotivan po povratku na teren...

Autor:

Sport

05.02.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle šestomesečne pauze zbog povrede, na teren se vratio Branko Jovičić.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić ponovo na terenu

Fudbaler koji uvek ostavlja srce na terenu je ponovo spreman da ekipi pomogne u izazovima koji slede, a osmeh zbog povratka na travnatu površinu nije mogao da sakrije.

- Emotivan trenutak za mene. Na ovaj povratak gledam kao na novi početak u Crvenoj zvezdi. Dugujem veliku zahvalnost Dekiju, čitavom stručnom štabu, upravi kluba koja mi je obezbedila fenomenalne uslove za operaciju i oporavak, kao i mojoj porodici koja je bila tu za mene u najtežim trenucima. Tek mi predstoji rad, a potrudiću se da opravdam sva očekivanja i da se odužim klubu na svemu. Prošao je i ovaj period, druga povreda i nadam se da ih više neće biti - istakao je Jovičić.

Danas je na teren ušao u 73. minutu, ali Zvezdin vezista ističe da će ubrzo biti spreman da odigra čitav meč.

- Spreman sam poprilično, ali još uvek ne u potpunosti. Biće i to ubrzo. Uželeo sam se utakmica i drago mi je što sam imao priliku danas da igram. Stručni štab je čekao pravi momenat da me pošalje na teren, pre svega zbog psihološkog aspekta. Pažljivo su radili sa mnom, što na oporavku, što na 'jačanju glave' i ovo je bio pravi trenutak da zaigram- podvukao je Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading