Murinjovi Sparsi sa ivice ambisa do narednog kola: Moura i Son anulirali vođstvo Sautemptona, Sparsi u završnici do pobede!

Autor:

Sport

05.02.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u osminu finala FA kupa pobedom nad Sautemptonom na svom velelepnom stadionu u Severnom Londonu sa 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Son slavi pobedonosni gol

Prvi duel dva tima na Sent Merisu završen je bez pobednika (1:1), pa se pitanje učesnika sledeće runde tražilo u Londonu.

Tamo je viđen izuzetno uzbudljiv meč, vodili su domaći, pa gosti, a na kraju je sve rešeno sa penala koji je realizovao Hjeon-min Son u 87. minutu.

Ekipa Žozea Murinja stigla je do prednosti u 12. minutu autogolom Džeka Stivensa, ali se na veliki odmor otišlo uz poravanat rezultat pošto je Šejn Long u 34. pogodio za Svece.

Posle sjajnog pogotka Denija Ingsa u 72, gosti su bili bliži slavlju, međutim, na novo izjednačenje čekalo se svega šest minuta.

Dele Ali je proigrao Lukasa, a ovaj sjajnim driblingom i šutem sa ivice šesnaesterca pogodio ugao i najavio preorket.

Totenhem će u borbi za četvrtfinale igrati protiv Noriča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading