Partizan na premijeri 16. februara!

Autor:

Sport

06.02.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je termin premijerne utakmice Partizana u prolećnom delu Superlige. Ekipa Sava Miloševića će u 21. kolu domaćeg prvenstva ugostiti Radnik iz Surdulice u nedelju 16. februara od 16 časova.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Crno-beli izuzetno motivisani kreću u prolećni deo šampiona, s namerom da što pre ublaže ozbiljnih 11 bodova prednosti Crvene zvezde i borbu za titulu učine neizvesnijom.

Generalnu probu pred duel sa Radnikom, Partizan će imati protiv Spartaka iz Moskve (subota, 12.00). Crno-belima će to biti poslednja provera na Premijer kupu u Kataru, protiv tima koji trenutno vodi na tabeli ovog takmičenja sa četiri osvojena boda. Srpski tim je poslednji sa dva, ali još ima teoretske šanse kako može do pehara i nagrade od 100.000 evra. Potrebno mu je da u regularnom toku savlada Spartak, a da Lokomotiva remizira sa Rostovim i savlada ga na penale.

Nakon meča sa Spartakom ekipa Partizana se vraća za Beograd, gde će trenirati do početka prolećne polusezone i vršiti poslednje pripreme za okršaj sa Surduličanima.

Parni valjak posle meča sa Radnikom gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a potom u vanrednom kolu dočekuje Proleter iz Novog Sada. Večiti derbi sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić zakazan je za 1. mart i mogao bi u potpunosti da odredi dalji tok šampionske trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading