Voždovac doveo igrača iz Premijer lige!

Autor:

Sport

07.02.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca dobili su veliko pojačanje pred nastavak sezone.

RepublikaFoto: FK Voždovac/Dušan Sandić
Fudbaleri Voždovca

Filip Stuparević vratio se na pozajmicu u beogradski klub.

Mladi reprezentativac Srbije je iz Voždovca otišao u Votford gde nema minutažu, pa je u potrazi za njom ponovo došao u Zaplanjsku ulicu u Beogradu.

- Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je predamnom kako bih napredovao, i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju - rekao je Stuparević.


- Stupi je naše dete, jako se dobro poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Ovoga puta dolazi u naše redove kao veliko pojačanje, što je velika odgovornost i obaveza za njega. Jako sam srećan što je opet sa nama i siguran sam da će pokazati sav svoj kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač. Isto tako, nadamo se da ćemo u toku dana predstaviti još novih pojačanja na kojima trenutno radimo, i mislim da će javnost biti jako prijatno iznenađena - nagovestio je Damjanović da prelazni rok za Zmajeve još nije gotov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading