Barsa gori, a Kike se češlja: Setjen zadovoljan i pored eliminacije iz Kupa kralja!

Autor: Tanjug

Sport

07.02.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Barselone Kike Setjen rekao je da je zadovojan napretkom svoje ekipe, uprkos eliminaciji iz Kupa kralja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Barselona je eliminisana iz Kupa, pošto je sinoć izgubila od Atletik Bilbaa sa 0:1 golom Injakija Vilijamsa u nadoknadi vremena.

Problemi za Barselonu su se time nastavili, nakon javog sukoba Lionela Mesija i sportskog direktora Erika Abidala, ali trener smatra da je "sve u redu".


- Napuštamo takmičenje, što je bolno, ali ekipa je izgledala veoma dobro. Sve je bilo dobro, osim rezultata... Prilično sam zadovoljan - rekao je Setjen posle utakmice, preneo je Gol.

Setjen je u januaru zamenio otpuštenog Ernestea Valverdea i sa njim je Barselona jedva pobedila Ibicu u Kupu i izgubila od Valensije i Bilbaa.

- S obzirom šta nam se dešavalo u ostalim utakmicama na gostovanjima, sada smo napravili korak napred u smislu šta moramo da popravimo. Isto je kao i uvek, ima utakmica kada imate jednu šansu i iskoristite je, a ima i dana kada imate 10 šansi i ne postignete gol. Nema razumnog objašnjenja, nikada nisam znao čija je krivica u takvim situacijama. Postigli su gol iz situacije koja nije bila opasna, ima stvari koje ne možete da kontrolišete, a ovo je bila jedna od njih - naveo je Setjen.

Barselona je imala 11 šuteva, od kojih pet u gol, dok je Atletik imao sedam, a jedan u okvir gola.

- Kontrolisali smo drugo poluvreme. (Golman) Mark-Andre ter Stegen nije imao posla i šteta je što smo izgubili jer smo kontrolisali utakmicu. Napravili smo nekoliko šansi, a oni su postigli gol i nismo imali vremena da reaguemo. Izgledali smo dobro i bili smo bolji - ocenio je Setjen.


- Nismo pobedili, ali i to će doći. Šteta što nam ovo takmičenje ne pruža priliku za osvetu, ali moramo biti pozitivni, nismo zaslužili eliminaciju. Rezultat je uvek najvažniji, ali i osećaj. Dobro smo igrali - dodao je trener Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading