Veliki udarac za Barselonu: Jedan od najvećih legendi kluba ih je odbio u januaru!

Autor:

Sport

08.02.2020

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno "NE", kao novi dokaz da je nešto trulo u Barseloni sa trenutnom upravom na čelu. Katalonski Sport je plasirao jednu pomalo neverovatnu ekskluzivu - još jedna legenda je rekla "ne" ovoj upravi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Ovaj list tvrdi da je uprava Barselone u januaru navodno kontaktirala Andresa Inijestu s namerom da ga vrati u klub iz Visel Kobea na šestomesečnu pozajmicu.

U Barsi su verovali da bi Inijesta mogao da pomogne ekipi u drugom delu sezone te da bi katalonski gigant uspeo da vrati svoj stil igre s bivšim kapitenom u sastavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta

Trener Kike Setijen je bio veliki zagovornik Inijestinog povratka, ali je tako nešto bilo nemoguće.


Legendarni vezista Barse je odbio tu ponudu, s obzirom da ima ugovor s Viselom na još dve godine te ima velika očekivanja u azijskoj Ligi šampiona.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta i Lionel Mesi

Ovako nešto možda i nije neočekivano ako se uzme u obzir da je Barselona olako dozvolila Inijesti da napusti klub leta 2018. godine.

Inijesta je osetio da u klubu više veruju u Filipea Kutinja i tada je odlučio da prihvati poziv Visel Kobea i da napusti svoj voljeni klub posle dve decenije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta

Inijesta je sa Barsom osvojio sve moguće trofeje, a za prvi tim je igrao 16 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading