Đorđević blista: Svi su hteli da šutiraju penale, pomeraju granice i ovo je njihova noć!

Autor:

Sport

12.02.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh omladinaca Crvene zvezde, koje na fantastičan način ove sezone predvodi nekadašnji prvotimac srpskog šampiona Slavoljub Đorđević.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Đorđević

Nekadašnji defanzivac crveno-belih bio je ponosan nakon slavlja u Tiraspolju koji je stigao na penal ruletu, iako je njegov tim prethodno dominirao svih 90 minuta.

- Penali su lutrija, ali deca su zaslužila prolaz dalje i Bog nas je nagradio. U uslovima pod kojim igrali, kako smo putovali, sa gomilom problema, uspeli smo da prođemo. Jutros se i Piplica razboleo, imali smo mali fond igrača, ali smo došli, odigrali hrabro, nismo stajali tokom čitavog meča i morali smo da budemo nagrađeni. Igrači pomeraju granice i ovo je njihova noć. Rekao sam im i pre penal serije da im čestitam na svemu i da im ništa ne zameram sve i da nismo prošli - rekao je temperamentni strateg.

Đorđević ističe da se zajedno sa igračima dogovorio oko toga ko će da izvodi udarce sa bele tačke.

- Pitao sam ih ko hoće da šutira i svi su digli ruke. To govori o njihovom karakteru i hrabrosti. Na kraju sam se odlučio za izvođače. Mi smo izašli da pobedimo u regularnom delu, ali kada imate samo jedan meč, onda morate da vežbate penale. Juče smo posle treninga ostali i šutirali. Stojim pri tome da su penali sreća, ali sreća prati hrabre. Najsrećniji sam zbog njih, zaslužili su sve ovo - zaključio je Slavoljub Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading