Crveno-bela svetla budućnost: Zvezdini omladinci u osmini finala Lige šampiona na krilima fenomenalnog golmana Katića!

Autor:

Sport

12.02.2020

18:08 >> 18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u osmini finala Omladinske Lige šampiona pošto je nakon boljeg izvođenja penala savladala Šerif sa 4:2. Nakon regularnog dela je bilo 0:0.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Veliki uspeh!

Prštalo je od starta, Zvezda je odmah pokazala da će imati loptu u svom posedu, a Šerif a će se braniti.

Andrija Radulović je bio taj oko kog se sve vrtelo u prvom poluvremenu, on je bio jedini spretan da stvori šansu ispred gola Šerifa i uspevao je u tome, ali su domaći već nakon par minuta igre iskazali želju da ne napadnu, već da samo brane svoj gol.

Da ih napad nije interesovao govori i činjenica da golman Crvene zvezde Katić skoro i nije imao posla.


Radulović je tri puta oprobao udarac u prvom poluvremenu, ali nije bio uspešan, golman domaćih je uz muke uspevao da odbrani svoj gol. Akcije crveno-belih su tekle preko leve strane i preko sredine, ali nikako nisu uspevali da pronađu put do Burmaza koji je danas sjajno čuvan.

Očekivali smo gol u mreži Šerifa, kako je meč odmicao, ali ga nismo videli.


Igrao se 61. minut kada je Crvena zvezda imala najbolju šansu u dotadašnjem delu utakmice, nekako je lopta uspela da pogodi Burmaza, lopta je išla u gol ali je panterskom intervencijom Čoban uspeo da spasi svoj gol.

Blagojević je imao fantastičan šut u 68. minutu utakmice kada je dočekao loptu na volej, ali je i u ovoj situaciji sjajni golman Čoban uspeo da interveniše.

Na drugoj strani Šerif skoro da nije ni napadao, čak su i klinci koji skupljaju lopte bili veoma spori u dodavanjima pošto su shvatili da jedino penali mogu da odvedu njihov tim u osminu finala.

Kako je meč prilazio kraju, tako su i fudbaleri i jednog i drugog tima bili sve manje raspoloženi za igru, umorniji, pa je šansi ispred gola najzapaženijeg igrača meča Čobana bilo manje.


Neverovatan potez trenera Šerifa na kraju, promenjen je golman Čoban u 90. minutu, sve u nadi da će Samoilenko uspeti da odbrani neki penal.

Penal serija:

1. Burmaz pogađa sam ugao; Česnokov veoma loše, brani Katić!
2. Matić siguran!  Gliga pogađa;
3. Blagojević pogađa! Makalići siguran;
4. Mitrović uspeva! 

 

 

Zvezda je u osmini finala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading