Ostojić blista sa 36 godina: Ako ovako nastavim doguraću kao Saša Ilić!

Autor:

Sport

12.02.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dana 12.februara 2020. godine štoper Partizana Bojan Ostojić napunio je trideset šest godina. Ostoja, kako ga zovu drugovi, za Partizanov sajt je otkrio da se nikada do sada nije osećao tako dobro i da jedva čeka početak prvenstva.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Trideset i šest godina. Srećan rođendan!

– Hvala, ja se zaista nikada nisam bolje osećao i bio u ovako dobroj formi. Kod mene sve izgleda ide unazad – smeh. Ako ovako nastavim i da Bog i sačuva me od povreda doguraću kao Saša Ilić – smeh.

Šta si poželeo za rođendan?

– Samo zdravlje! Nama fudbalerima to deluje kao kliše, ali je zaista tako. Kad si zdrav možeš i da se dokažeš, napreduješ, izboriš za svoju poziciju, a kad krenu povrede to je muka!

Prve čestitke si dobio od supruge Marije i ćerkice Viktorije?

– Baš sam ih se poželeo. I one mene i ja njih. Bili smo skoro mesec dana van kuće i koliko god postoje i kamere, skajp, nije isto kao kada nekoga zagrliš i provodi vreme sa njima.

Kako je reagovala kada si došao?

– Dan ranije sam joj rekao "Viktorija, tata dolazi sutra i biće tu kada se probudiš". Kada sam došao prvih nekoliko minuta me je samo stidljivo posmatrala i krila se iza mame, a posle nekog vremena već mi je bila "na glavi" – smeh.

Šta si joj doneo sa puta?

RepublikaFoto: Starsport

– Što se poklona tiče njoj je najbitnije da dobije kinder jaje! Šta god da joj donesem kinder jaje joj je broj jedan!

Vratimo se fudbalu, start sezone već u nedelju sa ekipom Radnika iz Surdulice?

– Iskren da budem ne pamtim kad sam ovako željno čekao nastavak sezone. Mislim da smo se dobro pripremili i dobro odradili ovaj deo priprema u Turskoj i Kataru. Očekuje nas veliki posao do kraja prvenstva, ali mislim da ćemo mnogo bolje da igramo nego prošlu polusezonu!

Uroš Vitas se vratio u Partizan na mesto štopera!?

– Vitasa znam i kad je igrao u Radu. Reč je o dobrom igraču i odličnom momku. Iako nije imao kontinuitet utakmica, siguran sam da će dati sve od sebe i pomoći u daljem toku takmičenja na dva fronta. Tu smo da mu pomognemo.

Za tebe kažu u stručnom štabu da si igrač – trener, da si iskustvom pomogao mladim igračima da budu još bolji?

- Prvenstveno je važno da mi dobro delujemo kao tim i da svaku šefovu zamisao možemo da sprovedemo na terenu. Niko se nije rodio naučen, sve se stiče vremenom i kroz iskustvo igre. Sve su to odlični momci počevši od Svete Markovića, Valijentea, Strahinje i Vujketa. Svi smo tu da se pomažemo i učimo jedni od drugih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading