Iliev smiruje navijače: NEMOJTE BITI NEGATIVNI, BIĆE SVE U REDU!

Autor:

Sport

04.10.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije zadovoljan formom ekipe, kao ni većina "Grobara", ali uverava mnogobrojne fanove da će igra "parnog valjka" biti sve bolja i bolja kako vreme bude odmicalo.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Iliev uverava navijače da će Partizan uskoro zaigrati bolje

- Uradili smo glavno i najznačajnije - postavljanje Partizana u evropski kolosek. Da Partizan u toj Evropi igra mnogo dobro i da je ozbiljan protivnik, ozbiljna ekipa i da imamo svoje mesto, polako tabamo taj put. Igramo otvoren, atraktivan fudbal, sa mnogo šansi. Meni je najbitnije da vidim Patizan u Evropi na ovom nivou, da može svakog da dobije a da li će, to zavisi od mnogo toga, ali da može da igra sa svakim, da može da dominira i igra ofanzivni fudbal. Mi smo to dobili! - izjavio je Iliev.

Sportski direktor crno-belih kaže da nema razloga za paniku ni u domaćem šampionatu, jer ima još puno da se igra.

- Ovo su samo četiri boda minusa, jedna utakmica... Tek smo završili septembar, imamo još 8-9 meseci, a mi već dajemo zaključke ko je kakav, a neki igrači su tek mesec dana u Parizanu. Verujem da ćemo uneti novine i videće se to odmah posle reprezentativne pauze - pokušao je Iliev da umiri "Grobare".

On dodaje da će Partizan tek da zaigra u prepoznatljivoj formi kako se sezona bude zahuktavala. 

- Što se tiče dijagnoze, mogu da kažem navijačima da mislim da smo na pravom putu. Imamo sada i detaljnu sliku mogućnosti svakog pojedinca - negde treba promena pozicije, negde ima nekih limita, ali sada možemo u nastavak sezone da uđemo sa jasnijom slikom cele te priče, jer je realno gledano kratak period od mesec dana da spoznamo kvalitete svih igrača.

Sportski direktor crno-belih ipak nije mogao da prećuti ni otvoreno nezadovoljstvo koje je sve primetnije na stadionu u Humskoj među navijačima.

- Zahvalio bih se Jugu, sve ih je više, sve su moćniji na tribini, i oni pokazuju kako treba da se bodri Partizan. Svih 90 minuta navijaju i tek nakon utakmice pokazuju svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo. To je podrška i ljubav prema klubu. A ne ona nekolicina, taj mali broj ljudi, koji već u 20. minutu utakmice ako Partizan ne vodi 1:0 ili nije stvorio dve, tri stopostotne šanse, počinju da zvižde, traže da ode ovaj ili onaj... Ljudi, 20. minut! Iz kalendarski jedne od najuspešnijih godina u istoriji, mi smo došli do toga da sada ništa ne valja, da je sve loše... To je ozbilljna dijagnoza, nešto u nama samima ne štima, to nije normalno - izjavio je Iliev, koji smatra da ne treba podlegati emocijama već na početku, jer veruje da će se sve završiti dobro po Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading