Bivši fudbaler Partizana otkrio: Susret sa Đokovićem mi je promenio život!

Autor:

Sport

14.02.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Jojić, bivši reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana ispričao je kako je jedan susret sa Novakom Đokovićem uticao da donese neke odluke u svom životu i da se promeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Jojić

Tako je zbog toga odlučio da počne da praktikuje režim ishrane koji koristi srpski teniser i da ne jede meso.

- Pre četiri godine sam razgovarao s Novakom i onda sam promenio način ishrane. I dalje se držim toga. Doduše, nisam 100% vegan jer retko jedem ribu i jaja, ali želim da budem. Meso i mlečne proizvode ne diram. Efekti su izvanredni. Već u prva tri meseca izgubio sam šest kilograma, postao sam okretniji na terenu i regeneracija organizma mi je takođe brža. Zaista neverovatno - rekao je igrač Volfzbergera koji je i dalje pod ugovorom sa Bašakšehirom.

On je prokomentarisao i finale Australijan opena i istakao da veruje da će Dominik Tim biti naslednik "velike trojke".

- Gledao sam nedavno finale Australijan opena. Srećom, Novak je pobedio. Dopada mi se kako igra Dominik Tim. Ako održi sadašnji nivo, uskoro će biti prvi na svetu. Kad legende okončaju karijeru, kada se Novak povuče, Tim će biti na vrhu - poručio je Jojić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading