Stanković posle debija: Vatreno krštenje, derbi kola, hvala navijačima, vredno radimo!

Autor:

Sport

15.02.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je očekivao da njegov tim izgleda dobro kao što je bio sa Čukaričkim na Banovom Brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Zvezda je na njegovom trenerskom debiju u takmičarskim utakmicama pobedila sa 2:0 golovima Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića.

Tokom meča su i navijači pružili podršku novom treneru tako što su skandirali njegovo ime.

- Pre svega da se zahvalim našim navijačima na bodrenju. Ovo je i za mene jedno vatreno krštenje na klupi, da čestitam Čukaričkom na fer i korektnoj borbi i dobroj utakmici. Normalno da sam očekivao da će ovako izgledati. Radili smo i spremali smo se da bismo ovako izgledali. Svaka čast pogotovo što je prva utakmica, tenzija i derbi kola - rekao je Stanković posle meča za Arenu.

Istakao je potom i zbog čega je posebno bio srećan posle utakmice sa Čukom.

- Ja sam prezadovoljan, želim da čestitam svima pojedinačno na kompaktnosti i borbi, na odrađenom zadatku. Naravno, nekad se i pogreši ali je normalno, ne može da se igra 90 minuta u visokom ritmu. I kad smo malo pali, pali smo organizovano, bili smo dobri, tako da sve čestitke našim momcima. Želeo bih da se zahvalim stručnom štabu, jako vredno radimo na svemu - prvi su utisci Dejana Stankovića na takmičarskom debiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading