Njegoš Petrović: Poslušao sam Misterove i Milijaševe savete!

Autor:

Sport

15.02.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtiće Njegoš Petrović utakmicu sa Čukaričkim. A, dao je mladi vezista motiv i navijačima Crvene zvezde po čemu da ga pamte kada jednog dana ode sa Marakane. Fantastičan gol postigao je Petrović na Banovom brdu (2:0), kojim je razvejao sve nade Brđana da mogu makar do boda na prolećnoj premijeri. Uveličao je Njegoš i debitantski meč trenera Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović na utakmici protiv Čukaričkog

Sve se, dakle, sklopilo kao po najlepšim željama crveno-belog veziste.

- Prezadovoljan sam utakmicom, jer smo ispunili sve ono što smo uigravali i dogovarali na pripremama. Nadam se da smo Misteru ulepšali debi time što smo poslušali njegov savet da strastveno uđemo na teren - bili su prvi utisci mladog veziste posle meča.

Utisak meča je definitivno njegov spektakularni pogodak. Sličan je postigao i na pripremama protiv Dunajske Strede.

- Stanković i Milijaš su mi pričali da treba češće da šutiram sa distance, poslušao sam ih i bili su u pravu. Za gol protiv Strede sam rekao da mi je pomogao vetar, ali sada sam dokazao da to nije bilo slučajno i da imam dobar udarac sa distance. Drago mi je zbog povrede i verujem da ćemo tako nastaviti i u narednim mečevima - poručio je Njegoš Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading