Sergej ponovo na evropskoj pozornici: Moguća titula sa Lacijom i put ka Londonu?

Autor:

Sport

17.02.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić ponovo podseća na najbolju verziju sebe, iz sezone 2017/18, kada je vredeo preko 100 miliona evra. Srbin je tokom prethodne sezone često bio na meti kritičara, ali je ove ponovo na svom nivou. Nakon pobede nad Interom i pobedonosnog gola našeg reprezentativca, Sergej je ponovo glavna tema na Apeninima, ali i na Ostrvu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković - Savić

Jedan od pouzdanijih novinara Gazeta delo Sport, Nikolo Skira, večeras je otkrio da je jedan od glavnih skauta Čelsija uživo gledao utakmicu Lacio - Inter i da je imao šta da vidi.

Naravno, došao je najviše zbog Sergeja, a on je odigrao jednu od najboljih partija u karijeri i njegovi utisci stigli su sa lica mesta na Stamford Bridž.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Diego Godin u duelu sa Sergejem

Sergej je postigao pogodak u 69. minutu za pobedu Rimljana, koji su sada na bod od Juventusa i definitivno će se do kraja boriti za titulu.

Ove sezone je postigao četiri pogotka u Seriji A, ali je njegov uticaj na igru Rimljana daleko veći od tih brojki.



Očekuje se da Čelsi sada krene u ofanzivu i da pokuša da parira ostalim zainteresovanim timovima, kojih će zasigurno biti mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading