Roma hoće da zadrži preporođenog Engleza, počeli pregovori sa Junajtedom!

Autor:

Sport

17.02.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Smoling je u Romu stigao kao višak na Old Trafordu, Mančester junajted je jedva čekao da ga se oslobodi na bilo koji način. Englez u Italiji igra kao preporođen, jedan je od najboljih defanzivaca na Apeninima i u Rimu sa razlogom traže način da ga zadrže u klubu kada se završi pozajmica na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rome

Junajted nema ništa protiv, ali povećao je svoje zahteve sa 18 na 20 miliona evra što ne bi trebalo da predstavlja problem "vučici".

Ipak, ukoliko tim Paula Fonseke ne izbori plasman u Ligu šampiona ove sezone, biće veoma teško napraviti čvrstu finansijsku konstrukciju za ovakav poduhvat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kris Smoling u dresu Rome protiv Milana

Iskusni Smoling je čak spreman da se odrekne 300 hiljada evra godišnje od plate do 2022. godine kako bi ostao u Italiji koja mu očigledno veoma prija.

Roma se trenutno nalazi na petom mestu Serije A sa 39 osvojenih bodova, šest manje od Atalante koja se nalazi na mestu koje vodi u LŠ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading