Evo zašto Tadić nije otišao u Barsu!

Autor:

Sport

20.02.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Tadić je u intervjuu za "De Telegraaf" objasnio zašto nije došlo do njegovog prelaska u Barselonu u završnici zimskog transfer perioda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Reprezentativac naše zemlje je prošle godine "kopljanike" vodio do polufinala protiv Totehema i tokom takmičenja pokazao klasu.

Bio je jedan od najzaslužnijih za eliminaciju Real Madrida i Juventusa, a njegove odlične partije nisu prošle nezapaženo ni kod velikana poput Barselone.

Katalonci su pokazali interesovanje u proteklom prelaznom roku, ali do dogovora nije došlo.

- Nije me iznenadio interes Barselone, verujem u sebe, a i imao sam sjajnu sezonu. Ipak, rekao sam već sto puta. Ajaks je moj klub i nije bilo razloga da idem u Barselonu kada ovde imam sve. Osim toga, pod ugovorom sam do 2026. godine - rekao je Tadić za De Telegraaf.

Podsetimo, prošlog leta je bilo priče da će Tadića angažovati Real Madrid, ali ni od toga nije bilo ništa, pošto je Zinedin Zidan, navodno, smatrao da mu se on ne bio uklopio u koncepciju podmlađivanja ekipe.

Tadića i Ajaks očekuje gostovanje Hetafeu u Ligi Evrope, a taj meč je na programu u četvrtak od 18.55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading