Savo Milošević: U stanju sam da ubijem...

Autor:

Sport

21.02.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest godine u evropskom fudbalu predstavlja kazna Mančester Sitiju.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Dve godine Siti neće videti međunarodna takomičenja, moraju da plate 30.000.000 evra, a kao neko ko je radio u UEFA – koja je sankcionisala engleskog prvaka – Savo Milošević se zalaže da sankcija bude drastičnija.

Naravno, ako se utvrdi da je Siti stvarno kriv, pošto su sa Etihada najavili žalbu Sportskom sudu u Lozani.


 - Teško je komentarisati kad ne znam detalje, ali ukoliko je Siti zaista prekršio pravila finansijskog fer-pleja onda sam za to da bude kažnjen i ovako i još žešće. Bar smo mi u Srbiji osetili na svojoj koži kazne UEFA i FIFA, ne vidim zašto bi bilo ko, pa i Siti, bio povlašćen. Nisam advokat Sitija, međutim, teško mi je da poverujem da je klub radio neke stvari na tom nivou i da je došao u ovu situaciju. Opet, ako jeste, ne mogu da se otmem utisku da drugi nisu. Teško da je samo Siti vodio takvu politiku, a da su svi drugi čisti 100 odsto - kategoričan je Milošević.

Uz obrazloženje:


- Surov sam kad su takve stvari u pitanju. Ukoliko nečasno stičete prednost nad sportskim rivalom – na primer dopingom ili dogovorom, kao što je pre nekoliko godina bio slučaj u Italiji – zalažem se za surove kazne. Bio sam profesionalac 17 godina i za to vreme nisam aspirin popio, nego sam ćutao i trpeo bol. Ako neko drugi popije nešto, na nemoralan način stekne prednost, u stanju sam da ga ubijem. To je razlog zbog kog bih bio daleko suroviji prilikom izricanja presuda za one koji dobijaju prednost na nečasan način - dopunio je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading