(VIDEO) Legende Mančestera i Liverpula "zaratile": Samo jedan igrač bi upao u moj Junajted

Autor:

Sport

18.02.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendardni kapitani Mančester junajteda i Liverpula Roj Kin i Džejmi Karager imali su žustru raspravu u studiju Skaj Sportsa nakon susreta Čelzi - Junajted (0:2)

RepublikaFoto: youtube.com/SkySports
Kin i Karager

Voditelj ih je zamolio da od današnjeg Liverpula Jirgena Klopa i legendarnog Junajteda iz 1999. godine slože idealnu ekipu od 11 igrača. Na Karagerovo čuđenje Kin je u svoj tim, koji je osvojio trostruku krunu ubacio samo Virdžila van Dajka. Tvrdoglavi Kin nije želeo ni Salaha ni Manea ni Aleksander-Arnolda. 

- Veliki sam obožavalac Van Dajka. Čovek je mašina. Bio je i Stam, on je bio fantastičan igrač. Ne znam koja bi ekipa sa njih dvojicom primila puno golova -rekao je Kin.

S druge strane, Karager je iz svoje ekipe izostavio Rajana Gigsa što je potpuno šokiralo Kina.

 - Nema mesta za Gigsa u mojoj ekipi. Znaš koliko je golova postigao 1999. godine? Ne puno. Sadio Mane je najbolje levo krilo na svetu. Gigs je jedan od najboljih, ali mislim da ni u jednom trenutku u karijeri nije bio najbolji na svetu na toj poziciji", rekao je Karager, a Kin mu je odgovorio:

 - Pa sećaš li se šta je napravio Arsenalu u FA Kupu? Reci mi jednog igrača koji je mogao tako da odigra. Ključ je konstanta, a Gigs je uvek bio konstanta. Njemu sam odan, a Manea ne poznajem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading