Zvezda u velikim problemima pred Vojvodinu!

Autor:

Sport

21.02.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u subotu od 18 časova igra protiv Vojvodine derbi 22. kola Linglong Superlige, a Dejan Stanković na ovom meču neće moći da računa na trojicu igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Boaći, Tomane i Gajić neće biti u konkurenciji za ovaj meč, oni se od ponedeljka vraćaju u ful režim i treniraće sa nama i biće spremni za meč sa Inđijom u sredu - rekao je Stanković na konferenciji.

Gajić i Tomane su već propustili prvi meč protiv Čukaričkog, a sada im se pridružio i Boaći. Dobro je što nije ozbiljnije povređen i vratiće se već za naredni meč.

Crvena zvezda će naredne nedelje igrati vanredno kolo protiv Inđije u gostima u sredu, a zatim u nedelju 1. marta sledi 162. večiti derbi protiv Partizana.

Već od ranije se zna da crveno-beli ne mogu da računaju na povređenog Seku Sanoga, koji je na pripremama zadobio povredu zadnje lože. 

Boaći je planiran kao startni napadac, a pošto ni na njega ni na Tomanea Dejan Stanković ne može da računa, za duel sa Vojvodinom će morati da se osloni na Pavkova ili na Aleksu Vukanovića u samom špicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading