Benov volej, crveni karton i Gobeljićeva bomba slomili Vojvodinu: Dekijev uspešan debi na Marakani, Zvezda na +13!

Autor:

Sport

22.02.2020

18:56 >> 19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su novosadsku Vojvodinu sa 2:0 u derbiju 22. kola Linglong Superlige Srbije i tako na pravi način iskoristili kiks Partizana u Senti i povećali prednost na tabeli na trinaest bodova razlike. Podsećanja radi, crno-beli su odigrali 1:1 protiv TSC-a na gostujućem terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Zvezde

Bila je ovo premijera Dejana Stankovića na ''Marakani'' u ulozi trenera Crvene zvezde i druga uzastopna pobeda u zvaničnim, takmičarskimmečevima u Linglong Superligi.

Na vođstvo crveno-belih čekalo se 18 minuta, a onda mladi Željko Gavrić sa leve strane centrira u kazneni prostor gostiju, El Fardu Ben iskosa sa desne strane volej udarcem zahvata loptu i šalje je u bliži ugao gola golmana Rockova.

Četiri minuta kasnije Milan Pavkov je posle akcije sa Nikolićem imao stopostotnu priliku, kada nije uspeo u situaciji jedan na jedan da savlada Rockova.

Nastavila je Zvezda sa inicijativom i napadima, a u 31. minutu još jednom na delu odlična saradnja Bena i Gavrića, ovoga šutira mladi krilni crveno-belih, ali stativa spasava goste.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Vojvodina je opasno pripretila, kada je Bojić lepo proigrao Đuričića, ovaj je umakao Rodiću, ali iskosa sa desne strane nije uspeo da savlada Borjana.

U nastavku, dva ključna detalja - isključenje Gemovića u 61. minutu zbog drugog žutog kartona i evrogol Marka Gobeljića pet minuta kasnije za konačnih 2:0.

U sredu se igra vanredno kolo, Crvena zvezda gostuje Inđiji, dok će Vojvodina na Karađorđu dočekati Radnički iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić proslavlja pogodak
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading