Ludnica na "krovu": Voždovac ispustio dva gola prednosti za pet minuta, velika pobeda subotičkog Spartaka!

Autor:

Sport

21.02.2020

19:06 >> 19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako luda utakmica na Krovu! Voždovac je vodio sa 2:0, oba gola je dao sa penala, i delovalo je da će do laka tri boda. Međutim, Spartak je u drugom poluvremenu napravio veliki preokret, postigao je tri gola za pet minuta i na taj način stigao do velike pobede - 2:3 (2:0).

RepublikaFoto: Starsport
Jedan od većih preokreta koje smo videli u poslednje vreme...

Utakmica je počela vrlo stresno po domaćina jer je jedno od najzvučnijih zimskih pojačanja, Nemanja Pejčinović, doživeo povredu zadnje lože već u šestom minutu utakmice i morao je da izađe iz igre. Šok je to bio za domaće navijače. Umesto Pejčinovića u igru je ušao Nemanja Vučić.

Nisu "zmajev"i bili drastično bolji na startu, ali su iskoristili greške gostiju u šesnaestercu i tako došli do dva gola već u prvom poluvremenu.

Oba su stigla sa bele tačke i oba je izveo Nemanja Nikolić. Bio je precizan u 28. i 33. minutu utakmice, praktično je na isti način savladao protivničkog golmana i Voždovac je posle pola sata vodio sa 2:0, ali nije mogao da računa na iskusnog Pejčinovića.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a utisak je da su igrači Vladimira Gaćinovića pojačali u nastavku. I to je odmah dalo rezultat. Nisu njegovi igrači iskoristili svoje šanse kao što je bio jedan slobodnjak sa ivice šesnaesterca.

Ipak, Subotičani su prvo smanjili u 72. minutu, kada je posle promašenog penala Denkovića precizan bio Jocić. A onda je tri minuta kasnije Nemanja Nikolić, samo sada igrač Spartaka, doneo izjednačenje i vratio meč na nulu.

Samo što je Nikolić poravnao, Tufegdžić je posle asistencije upisao i gol i došlo je do potpunog preokreta.

Spartak je dao tri gola za pet minuta!

Posle toga Voždovac nije imao šanse da se vrati, a i posle utakmice trener Voždovca nije imao tačan odgovor na pitanje šta se to dogodilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading