Valensija u dubokom kanalu: Sosijedad se igrao sa "slepim miševima", Anoeta zaslužuje da gleda Ligu šampiona naredne sezone!

Autor:

Sport

22.02.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitave sezone govori se o odličnim igrama Hetafea i malo ko pridaje značaja učinku Sosijedada. Baskijski tim je imao oscilacija tokom sezone, ali je iz kola u kolo napredovao i ubedljivim trijumfom nad Valensijom, direktnim konkurentom, došao do četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona, uz meč manje od "slepih miševa" - 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost fudbalera Real Sosijedada

Istina, goste već duži period muče povrede, što je dodatno olakšalo posao Sosijedadu. Trener gostiju Albert Selades je  izvršio nekoliko promena u odnosu na meč sa Atalantom u Ligi šampiona minule srede, ali se napredak u igri njegovog tima nije video.

Štaviše, gosti u prvom poluvremenu nisu uputili udarac u okvir gola Alehandra Remira.

Sa druge strane, Sosijedad je pretio od samog starta i već posle 12 minuta stigao do vođstva  golom Mikela Merina, a nakon kornera, pred sam odlazak na odmor, prednost je duplirao Naćo Monreal koji se najbolje snašao u gužvi.

Pitanje pobednika rešeno je na startu drugog dela, kada je odličnim udarcem sa šesnaesterca Adnan Januzaj povisio na 3:0.

Valensija je u nastavku pokušala da ublaži poraz, ali je pogotak Kevina Gameira poništen zbog ofsajda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading