(VIDEO) Bruno Fernandeš upisao prvenac, Marsijalova lepotica i lagana trojka "crvenih-đavola" protiv "stršljenova"!

Autor:

Sport

23.02.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na "Old Trafordu" protiv Votforda sa 3:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Marsijal protiv Votforda

Poveli su u 42. minutu, Ben Foster je najpre oborio Bruna Fernandeša, sudija Etkinson je pokazao na kreč, Portugalac je potom uzeo loptu u ruke, namestio je na kreč i nakon karakterističnog zaleta pogodio mrežu "stršljenova" za 1:0.



Sa tim rezultatom se i otišlo na odmor, da bi nakon osam minuta igre u nastavku gosti poravnali rezultat.

Troj Dini je bio strelac nakon gužve u kaznenom prostoru domaćina, ali je usledila provera uz pomoć video tehnologije. U VAR sobi su odlučili da ponište gol zbog igranja rukom od strane Krega Dosona, mada je utisak da je defanzivac gostiju igrao ramenom.



Samo četiri minuta kasnije, Junajted stiže i do drugog pogotka, Marsijal najpre beži odbrani gostujuće ekipe, Foster istrčava na njega, ali lukavi Francuz pronalazi način da pored njega pošalje loptu ka golu, koji je ostao nebranjen, te se mreža Votforda još jednom zatresla.



Sve je postalo jasno na "Teatru snova" u 75. minutu, Grinvud je sjajno povukao kontru, prosledio je loptu na desnu stranu ka Brunu Fernandešu, ovaj mu je ubrzo vratio, mladi napadač je raspalio po lopti sa ivice kaznenog prostora i od prečke je poslao u mrežu rivala za 3:0.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mejson Grinvud

Malo je nedostajalo da Votford odmah odgovori, ali je Delofeu pogodio prečku.


Do kraja nije bilo promene rezultata, Junajted je vezao šest mečeva bez poraza u svim takmičenjima, tri u Premijer ligi, u minulom kolu su savladali Čelsi, pa postaje jasno da su usponu forme.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading