Savo, kako si zadovoljan bodom u Miki Maus ligi?!

Autor: Todor PETKOVIĆ

Sport

24.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se fudbaleri Partizana proslavili igrom protiv TSC-a, a remi u Bačkoj Topoli (1:1) izvukli su tek golom Natka iz, mnogi će reći, olako dosuđenog penala u nadoknadi vremena. Međutim, to nije zabrinulo trenera crno-belih Sava Miloševića (46), koji je posle samo osvojenog boda u 22. kolu Superlige i zaostatka za Crvenom zvezdom od 13 bodova konstatovao da je zadovoljan igrom svog tima i za neuspeh okrivio loš teren.

RepublikaFoto: Starsport
Partizanova bleda partija na severu Srbije

Takav stav nedopustiv je od šefa struke "parnog valjka", smatra nekadašnji prvotimac iz Humske Ivan Golac (69) u razgovoru za Srpski telegraf.

- Partizan mora biti primer kako se igra. Ovo je Miki Maus liga, nije jugoslovenska, pa da bude zadovoljan remijem. Igrali ste i protiv mnogo ozbiljnih, pa je to moralo da bude na višem nivou. Zabrinjava jer nema kreativnosti u igri Partizana, nema probojnosti - poručio je Golac i osvrnuo se na Miloševićevo opravdanje koje je našao u lošem terenu:

RepublikaFoto: Starsport
Razočaran igrom... Ivan Golac

- Teren isti za sve. Kada ne napravite za 90 minuta tri kvalitetne akcije i ne ugrozite gol protivnika, onda to nije dobro. Partizan mora da stvara čiste šanse i da ih realizuje. Na kraju su dobili penal koji se retko svira u 90 minutu. Kad bi se ovo dosuđivalo, na svakoj utakmici bi bilo nekoliko penala - naveo je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

24.02.2020 07:32

Šta vam tu nije jasno, pa Milošević je "preporodio" igru Partizana tako da na polovini prvenstva ima samo 13 bodova manje od Zvezde. Kao kadar Kokeze on je zaštićen od od svih pa i od vas novinara.