Poznat termin Partizanove i Spartakove utakmice u Kupu Srbije!

Autor:

Sport

22.02.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odloženi susret osmine finala Kupa Srbije Partizan – Spartak biće na programu, najverovatnije, 11. marta. Crno-beli su se, kao četvrostruki uzastopni branioci pehara, saglasili sa predlogom da se nedelju između susreta sa Radničkim iz Niša u Humskoj i gostovanja Voždovcu prekrate obavezama u masovnijem tamičenju, čime bi se završila ta runda nadmetanja.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa ligaške utakmice Partizan - Spartak Subotica

Duel "Parnog valjka" i Subotičana prvobitno je trebalo da se igra 23. oktobra, ali nije bilo izvodljivo, jer je dan kasnije ekipa Sava Miloševića ugostila Mančester junajted na Topčiderskom brdu u Ligi Evrope, a do kraja kalendarske godine nije pronađen novi datu koji bi odgovarao rivalima.

- U Partizanu su prihvatili da odmere snage sa Spartakom 11. marta. Čekamo još potvrdu iz Subotice. Početkom sledeće sedmice utvrdićemo definitivan termin - pojasnio je Sportskom žurnalu Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

To znači da će crno-beli u narednom periodu uglavnom igrati dve utakmice sedmično, baš kao i jesenas.

Upravo gostuju u Senti, u sredu od 18 časova u Humskoj 1 je na programu meč vanrednog 23. kola protiv novosadskog Proletera, 1. marta igra se 162. večiti derbi na stadionu „Rajko Mitić“, šest dana kasnije duel sa Radničkim u Beogradu, pa pomenuti okršaj osmine finala Kupa protiv Spartaka, a 14. marta odlazak na krov Tržnog centra „Stadion“ i odmeravanje snaga sa Voždovcem.

Pre odlaska na reprezenatativnu pauzu Partizan će ugostiti Mladost i gostovati u Subotici.

Podsetimo, plasman u četvrtfinale Kupa Srbije osigurali su: Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost iz Lučana, Radnik, Inđija, Čukarički i Radnički iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading