Poznate cene karata za večiti derbi!

Autor:

Sport

24.02.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 26. februara 2020. počinje prodaja karata za predstojeći 162. večiti derbi u kojem će Crvena zvezda igrati protiv ekipe Partizana u nedelju 1. marta 2020. na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 18 časova.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Delije na Banovom brdu

Cene karata za ovu utakmicu su sledeće:

Sever: 500 dinara;

* Jug: 500 dinara (prodaju karata za ovu tribinu organizuje isključivo FK Partizan);

Istok bok: 800 dinara;

Istok centar: 1000 dinara;

Zapad (bok i centar): 1.200 dinara;

VIP Zapad: 1.500 dinara;

VIP 1: 3.000 dinara;

VIP 2: 3.000 dinara;

VIP Galerija: 4.000 dinara (u cenu karte uključeni su hrana i piće u Champions Club-u).

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks.

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Radno vreme blagajni stadiona "Rajko Mitić" je od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje

 

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu partnera šampiona Srbije, kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu.

Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina.

SEZONCI JOŠ DANAS I SUTRA

Crvena zvezda podseća sve vlasnike sezonskih karata za ovu sezonu da još danas i sutra mogu iskoristiti pravo prioriteta i preuzeti dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu.

Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzmimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor.

Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

Vlasnici sezonskih karata koji nisu u mogućnosti da dođu do stadiona u pomenutom periodu, a žele da "osiguraju" dodatnu kartu mogu poslati zahtev elektronskom poštom na adresu podrska@budideozvezde.rs kako bi im poslali elektronsku kartu u PDF formatu.

Potrebno je navesti ime i prezime, broj članske karte, broj sezonske karte kao i napomenu u slučaju da se želi karta za drugu tribinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading