Zvanično: Stigla zamena za Kosanovića!

Autor:

Sport

25.02.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Batak je novi trener niškog Radničkog! Nekadašnji reprezentativac Crne Gore nasledio je Milorada Kosanovića, koji je iznenada napustio "Čair".

RepublikaFoto: Starsport
Radoslav Batak

Batak je treći trener Radničkog ove sezone. Istu je na klupi započeo Simo Krunić.

- Stigao sam u ogranizovan klub, koji ima visoke ambicije i u skladu sa tim ću se i ponašati. Pred Radničkim su velika iskušenja u nastavku ove sezone, a ja sam spreman za ovaj posao i verujem da ćemo ovde napraviti dobru priču. Mnogi govore da preuzimam klub u nezgodnom trenutku, ali ja mislim da za jednog trenera nezgodan trenutak ne postoji. Prihvatam ovaj izazov, radujem mu se i ubeđen sam da ćemo ovde napraviti ozbiljan rezultat- rekao je Batak na promociji.

Novi strateg Nišlija pred sobom ima jasan zadatak - da sa trenutno šestoplasiranim timom lige izbori evropsko takmičenje.

- Svi znamo šta je želja ljudi koji vole ovaj klub i onih koji ga vode. Situacija na tabeli je solidna za nas i potrebno je da u nastavku sezone zaigramo na još višem nivou kako bi ispunili ono što se od nas očekuje. Smatram da ovde ima kvaliteta i da ćemo uraditi ono što je potrebno- rekao je Batak.

Rođeni Novosađanin debi u Radničkom imaće protiv svog bivšeg kluba Vojvodine.

- Imamo plan kako da odigramo protiv Vojvodine, ali ne bih sada iznosio detalje, jer sam odradio tek jedan trening ovde. Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i naravno da postoje emocije sa moje strane. Ali to će biti kontrolisane emocije. Ja sam profesionalac i jedno što želim sutra je uspeh Radničkog. Idemo u Novi Sad da napadnemo Vojvodinu i naš cilj je da se vratimo sa tri boda- zaključio je on.

Utakmica Vojvodina - Radnički, u okviru 22. kola Superlige, igra se u sredu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading