Transferi reprezentativaca Srbije pod lupom: Ramadani u velikom problemu!

Autor:

Sport

25.02.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agenti Centralne operativne jedinice Civilne garde Španije (UCO), zajedno sa Poreskom agencijom te zemje, podneli su 11 zahteva tamošnjim klubovima kako bi dobili detaljne informacije zbog sumnje oko utaje poreza u koji je umešan fudbalski agent Falji Ramadani!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Falji Ramadani

Španski mediji javljaju da je u pitanju prevara od deset miliona evra koja je išla preko kiparskog kluba Apolon iz Limasola.

RepublikaFoto: Tanjug
Transfer karijere mu pod lupom.. Luka Jović

Prema izvorima istrage, tvrde Španci, informacije se traže za transfere Luke Jovića u Real, Nikole Kalinića i Stefana Savića u Atletiko, Harisa Seferovića u Sosijedad, Stevana Jovetića i Jevhena Konopljanke u Sevilju, Musonde u Betis, Nemanje Radoje u Seltu, Ante Ćorića u Almeriju, Stefana Šćepovića u Hihon, Sadikua u Malagu u Levante i Saše Zdjelara u Majorku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Obeležen i njegov period u Majorci... Saša Zdjelar 

Ono što je bitno jeste to da da istraga nije bazirana ni na igrače ni na klubove, vać na samog Faljija Ramadanija i njegovog prvog saradnika Nikolu Damjanca.

Takođe, pominju se još dve neimenovane osobe iz "kruga porodice"

Civilna garda je navela da je još pre tri godine saznala da su Ramadani i Damjanac stekli luksuzne kuće u mestu Kalvija na Majorci na nedozvoljen način.

- Nakon detaljnog pregleda i praćenja porekla novca na međunarodnom nivou otkrilo se da su ti zastupnici formirali kriminalnu organizaciju koja je bila sposobna da kontroliše razne fudbalske klubove u zemljama poput Srbije, Kipra ili Belgije, sprovodeći onde fiktivne transfere za koje se saznalo iz dokumenata koje su otkrili mediji i platforma Football Leaks. Na taj su se način obogatili te naneli velike finansijske štete klubovima i državi gde su utajili porez - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading