Nisu iza rešetaka, već u loži: Ramadani i Damjanac na Bernabeu!

Autor:

Sport

26.02.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski mediji danima već pišu o istrazi koja se sprovodi protiv jednog od najpoznatijih menadžera na svetu Falija Ramadanija, vlasnika agencije LIAN Sports, koji zastupa mnoge fudbalske zvezde širom planete.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Fali Ramadani i Nikola Damjanac

Iz dana u dan, najčešće sa Majorke, stižu različite informacije, a pojedini mediji na Pirinejima danas su čak objavili i da su Ramadani i Nikola Damjanac sa suprugama uhapšeni u sklopu istrage o pranju novca i utaji poreza.

Te navode brzo je opovrgao lično Damjanac u izjavi za Telegraf.rs, a tokom večeri je stigla još jedna potvrda da pomenuti tandem očigledno ne dotiču pisanja medija i da nemaju nameru da se kriju, pa su se pojavili večeras u Madridu na utakmici Lige šampiona.

Iz lože Santijago Bernabeua, Ramadani i Damjanac uživo posmatraju derbi najelitnijeg takmičenja osmine finala između Reala i Mančester Sitija i uživaju u vrhunskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading