Ostojić: Nisam zadovoljan, ovo je moj najlošiji derbi

Autor:

Sport

01.03.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ostojić, jedan od stubova odbrane Partizana, imao je večeras puno posla. Uspeo je da neutrališe napade Zvezdinih ofanzivaca, ali ipak Ostojić nije zadovoljan.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bojan Ostojić

- Iskreno, ovo mi je možda najlošiji derbi koji sam odigrao. Navijanje i broj publike su za svaku pohvalu, ali sam derbi kao derbi je bio poprilično slab, sa dosta tuče. Možda su obe ekipe pazile da ne izgube derbi. Nisam sad pametan da bilo šta kažem, videćemo sutra - smatra Ostojić. 

Ostojić misli da ipak treba da bude zadovoljan remijem. 

- Propustili smo šansu da učinimo neizvesnijim prvenstvo, ali kako smo igrali prvo poluvreme, možda možemo da budemo zadovoljni bodom, jer je Zvezda imala pritisak i nekoliko šansi. Ne znam zašto smo čuvali tih 0:0 u drugom poluvremenu. Svakako da nisam zadovljan utakmicom.

Da li je nedostajao Tošić?

- Jeste, svakako, posebno u prekidima.

Koliko vam je smetalo prekidanje igre od strane sudije i publike?

- Nikada nije lako sudijama da sude derbi, jer uvek su pod nabojem velikim.Ali dobro su se snašli, po meni - zaključuje Ostojić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading