Panika u Italiji: Klubovi sazvali hitan sastanak!

Autor:

Sport

02.03.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Italije objavila je dekret o zabrani održavanja svih sportskih događaja u regijama koju su najviše pogođene koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Italija je trenutno najpogođenija zemlja Evrope i koronavirus se širi iz dana u dan, pa je Vlada odlučila zabraniti sva sportska događanja najkraće do 8. marta.

Ovo se odnosi na sportske događaje koji će se odigrati u regijama Lombardija, Veneto i Emilija-Romanja, i gradovima Sevona i Pesaro-Urbino.

Ova zabrana će tako odložiti nekoliko velikih fudbalskih utakmica koje je trebalo da se igraju sledećih vikenda, među kojima su Atalanta-Lacio, Bolonja-Juventus, Inter-Sasuolo i Verona-Napoli.

Još uvek nije poznato što će biti s utakmicama Juventus-Milan i Inter-Napoli u okviru polufinala Kupa koje su planirane za sredinu nedelje. Italijanski mediji javljaju da postoji velika mogućnost da će i one biti odložene.

Klubovi su zakazali hitan sastanak u sredu u Rimu, gde će se raspravljati trenutnoj situaciji jer su nova odlaganja za njih neprihvatljiva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading